Apparaten en accessoires
Glühwein
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
375 kJ /
89 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Linzenbrood
1u. 55min
Dropijs
8u. 30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Batbout met kaas
30min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen